Krijg de website-ondersteuning die je nodig hebt

Heb je behoefte aan een helpende hand, kom je technische problemen tegen of vind je het fijn om het technische onderhoud van je website aan een expert over te laten?

Bij Ruentino bied ik twee geschikte oplossingen voor mijn klanten.

Zelfs als ik je website niet heb gebouwd, kun je nog steeds profiteren van mijn diensten. Kies tussen mijn onderhoudspakket of flexibele uren service.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of als je vragen hebt.

Wat kan ik jouw aanbieden?

Verzeker jezelf van een up-to-date en gezonde website met mijn onderhoudspakket. Ik draai wekelijks alle beschikbare updates en voer security scans uit om malware en kwetsbaarheden te detecteren. Dagelijkse back-ups en een schone en geoptimaliseerde database maakt ook deel uit van mijn dienstverlening. 

Voor klanten die regelmatig wijzigingen willen doorvoeren of behoefte hebben aan tijdelijke hulp, bied ik een strippenkaart aan. Elke strip vertegenwoordigt 10 minuten support en is goedkoper dan mijn standaard uurtarief. De strippenkaart vervalt niet na een bepaalde datum en kan je dus echt inzetten, wanneer jij het nodig hebt.

Verlies geen kostbare tijd en neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie!

Onderhoudspakket

Het onderhoudspakket is beschikbaar per website en kan voor één jaar worden afgenomen. Na afloop van het eerste jaar is het pakket weer voor een jaar verlengbaar. Voor slechts 240 euro excl. btw per jaar bied ik een volledig onderhoud van jouw website, inclusief een herinnering voor de verlenging. 

Als betrouwbare partner in website-onderhoud hecht ik grote waarde aan de veiligheid en het welzijn van jouw website. Mijn onderhoudspakket is ontworpen om de best mogelijke bescherming te bieden tegen cyberaanvallen en malware. Daarnaast omvat mijn pakket regelmatige updates, security scans, dagelijkse back-ups en een geoptimaliseerde database. Zo blijft jouw website gezond en up-to-date zonder dat jij je zorgen hoeft te maken.

Kies voor gemoedsrust en houd jouw website in topconditie met mijn onderhoudspakket.

Neem vandaag nog contact met mij op om jouw website te beschermen en te optimaliseren.

Strippenkaart

Bespaar kosten en kies voor duidelijkheid met mijn strippenkaart. Werken met een strippenkaart is voordeliger dan werken op basis van een uurtarief. Met mijn strippenkaart betaal je alleen voor de tijd die je nodig hebt. Een enkele strip staat gelijk aan 10 minuten support, waardoor je efficiënt en voordelig gebruik kunt maken van mijn expertise.

Mijn strippenkaart is de ideale oplossing voor klanten die regelmatig (kleine) aanpassingen willen laten doorvoeren aan hun website, af en toe hulp willen of graag willen dat ik mee denk in hun (creatieve) proces. Wellicht wil je een nieuw product op je website?

Het is ook een goede optie als je af en toe extra ondersteuning nodig hebt naast mijn onderhoudspakket.

Bovendien heeft mijn strippenkaarten geen vastgestelde vervaldatum. Mocht je een jaar lang geen strippen verbruiken, dan komen deze niet te vervallen. Zo blijf je altijd flexibel en betaal je echt alleen voor de ondersteuning die je nodig hebt.

Strippenkaart

A

Strippenkaart A: 165 euro excl. btw voor 18 strips / 3 uur ondersteuning (55 euro excl. btw per uur)

Strippenkaart

B

Strippenkaart B: 300 euro excl. btw voor 36 strips / 6 uur ondersteuning (50 euro excl. btw per uur)

Ruentino Portfolio

Wat anderen over mij zeggen